show sidebar & content

Archive for: Taart

Prinsessentaart Julia

Ook dit keer mocht ik weer de taart & cupcakes maken voor de verjaardag van Julia! Een keer geen marsepein taart & graag in prinsessenstijl. Veel roze, hartjes & bloemetjes dus. Er kwamen wat zwarte details bij zodat het niet al te zoet werd allemaal. De cupcakes dit keer in bekertjes gebakken met toeven aardbei […]

Stapeltaart Jip & Janneke

Deze leuke taart mocht ik maken voor de 4e verjaardag van Joep! Een twee laagse-taart helemaal in thema en dus inclusief Takkie & Siepie. Een chocolade biscuit bestelde Jolanda maar ik bakte doodleuk twee vanille biscuits.. Gelukkig is deze klant totaal niet moeilijk en nam genoegen met de vanille taart en compenseerde ik het door […]

John Deere taart

Deze twee boys zijn gek van John Deere! De verjaardagen van Marvin & Florian werden tegelijk gevierd dus voor hun allebei deze taart! Vierkant, gevuld met citroen/chocola & John Deere logo!

Stapeltaart mini roosjes

10 nov 2016 / 3 Comments / in ,

En nog een huwelijksjubileum werd er gevierd! Hiervoor mocht ik deze 3 -laagse stapeltaart maken. Wensen voor de taart waren de kleuren groen & roze en graag met klein roosjes. De middelste taart dit keer met een kleine ruit in de marsepein gedrukt. De taart is gevuld met frisse vullingen; citroen en sinaasappel in combinatie […]

Sinaasappel/koffie taart

04 sep 2016 / 3 Comments / in ,

Voor mijn ouders een taart voor hun 45 jarig huwelijksjubileum. Een zomers, gezellig feestje in hun heerlijke achtertuin! Dit keer een chocolade biscuittaart met sinaasappel, koffiecrème vulling & zomerfruit.

Aardbei /cheese crème taart

Voor het verjaardagsfeestje van Thomas even geen marsepein taart. De taart is gevuld met aardbei/room vulling, cheese crème  & heel veel spikkels! Natuurlijk ook bijpassende spikkel cupcakes met crème.

Peppa Big taart

En hij kwam nog een keer dit jaar voorbij een Peppa Big taart. Deze maakte ik voor de 4e verjaardag van Lotte. Dit keer een andere vulling voor familie Ruitenburg; citroen & room: fris en zomers! Tot een volgende keer..

Brandweerman Sam

Ja weer een taart voor Monica haar zoontje Tijn! Hij is twee geworden en zit in de brandweer man Sam periode! Monica had zelf idee hoe de taart er ongeveer uit moest zien & dit is het dus geworden. Bedankt weer voor jullie bestelling!

Nijntje taart

Lizzy haar verjaardag werd gevierd met deze Nijn taart! Voor een eerste verjaardag van meisjes blijft dit een geliefd thema. Roze met mint groen & een slingertje op de taart en aardbei met room in de taart. Alsnog gefeliciteerd en bedankt voor jullie bestelling!

Minecraft-taart & cupcakes

Aron is gek van het spel Minecraft en wilde dit ook als thema op zijn verjaardagstaart & cupcakes. Zijn moeder had er andere ideeën over maar vooruit, het is tenslotte zijn 8e verjaardag en dan beslis je zelf! De vullingen aardbei/chocola voor de taart en cheese & Oreo-crème voor de cupcakes zijn favoriet dus werd […]