show sidebar & content

SpijsMeisje Klein Gebak

Petitfours

Ja! Weer een bestelling voor de familie van Blotenburg! Dit keer voor een feestje ter ere van een 40-jarig huwelijk. Thema kleuren was in ieder geval roze, verder mocht ik er zelf invulling aangeven. Dank weer voor jullie bestelling!

Petitfours vers fruit

Voor het bruiloftsfeest van Arjen & Radjnie maakte ik naaste de Naked taart ook nog eens zo’n 140 petit fours in dezelfde stijl als de taart. Allemaal gedecoreerd met het zelfde verse zomerfruit; Frambozen, aardbei, bosbes, bramen & rode besjes!

Petitfours

Voor een verjaardagsfeestje in het paasweekend maakte ik deze petits. Geel en voorjaar’s met veertjes, strikjes & vlinders!

Petit four – veertjes

De met chocola gedompelde bitter/crème koekjes zijn al in veel verschillende kleuren & opmaak voorbij gekomen.. Dit keer ‘sobere’ petits met een bruin veertje en tintje goud.

Sweet table kraamfeest

Voor het kraamfeest wat gehouden werd om de geboorte van Sari te vieren mocht ik verschillende kleine zoetigheden maken. Mini – cupcakes, cake pops & petit fourtjes in roze, wit & een tintje goud. Lieve meisjes decoratie met strikjes, vlindertjes & de geboorte stempels. Alles werd geserveerd op stoere boomstam planken. Dank voor je bestelling […]

Christmas

Weer een bestelling kerst petits. Traditioneel in de kleuren groen, wit & een tintje rood!

Kerst/winter petitfour

Ja! Ze zijn er weer; de kerst petits! Ieder jaar geliefd met een kersttakje, sneeuwvlokje en nu ook met een gestempeld hertje. Lekker, klein & gezellig .. speciaal voor de Decembermaand!

Kaars Koffie-Cupcakes

Even geleden al nam Anouk afscheid van haar stage plek bij Kaars Koffie. Ze regelde een gezellige koffie tafel met allerlei lekkers! Onder andere deze bitterkoekjes & cupcakes met crème. Natuurlijk gedecoreerd in de huisstijl kleuren van Kaars.

Mini chocolade cupcakes

Anouk is 18 geworden & gek op cupcakes met crème. Dit keer mini chocolade/hazelnoot cupcakes met een toefje bijpassende crème! Gefeliciteerd nichtje!