show sidebar & content

SpijsMeisje Cupcakes

Koekiemonster cupcakes

50 (!) cupcakes voor een jarig mannetje. Dit jaar werd z’n feestje gevierd deze vanille koekiemonster cupcakes. Al vaak voorbij zien komen maar nog nooit gemaakt! Op de cakes een cheesecrème toef & een chocolate koekie.

Aardbei /cheese crème taart

Voor het verjaardagsfeestje van Thomas even geen marsepein taart. De taart is gevuld met aardbei/room vulling, cheese crème  & heel veel spikkels! Natuurlijk ook bijpassende spikkel cupcakes met crème.

Zomer cupcakes

Voor een zomerse verjaardag van een 88 jarige! Makkelijke cupcakes in zomerse kleuren om zijn verjaardag te vieren! Alsnog van harte gefeliciteerd!

Minecraft-taart & cupcakes

Aron is gek van het spel Minecraft en wilde dit ook als thema op zijn verjaardagstaart & cupcakes. Zijn moeder had er andere ideeën over maar vooruit, het is tenslotte zijn 8e verjaardag en dan beslis je zelf! De vullingen aardbei/chocola voor de taart en cheese & Oreo-crème voor de cupcakes zijn favoriet dus werd […]

Mini Minions

Mini (Minion) cupcakes om de verjaardag van het zoontje van Marieke te vieren! Een aantal Minion hoofdjes & de rest van de cupcakes aangevuld met opgespoten crème. Dank voor je bestelling!

Cupcakes

Cupcakes voor het verjaardagsfeestje van Martijn! De vanille & amandel cupcakes zijn gebakken in bekertjes. De helft opgespoten met citroen créme en de andere helft met monchou/bosvruchten vulling. Dank voor jullie bestelling familie van Donsselaar!