show sidebar & content

SpijsMeisje Cakepops

CakePops

Cakepops

Neefje Laurens probeert zo’n beetje altijd als hij mij ziet cakepops te bestellen; hij is er gek op! En nu was er een reden, zijn 5e verjaardag werd gevierd; met cakepops!

Minion cakepops

Xavi mocht op het kinderdagverblijf deze leuke Minion cakepops trakteren. De gele cake lolly’s zijn allemaal voorzien van verschillende oogjes. Priegel werk, dat wel… maar ze staan/liggen weer op het stokje! Weer bedankt voor jullie bestelling Stephanie!

Cakepops

Bij de Nijn taart voor Lotte ook nog wat lekkere & leuke cakepops. Een makkelijke traktatie voor de kinderen, passend bij de taart!

Sweet table kraamfeest

Voor het kraamfeest wat gehouden werd om de geboorte van Sari te vieren mocht ik verschillende kleine zoetigheden maken. Mini – cupcakes, cake pops & petit fourtjes in roze, wit & een tintje goud. Lieve meisjes decoratie met strikjes, vlindertjes & de geboorte stempels. Alles werd geserveerd op stoere boomstam planken. Dank voor je bestelling […]

Cakepops

Dit keer geen taart maar cakepops voor de verjaardag van Isa. Afgelopen week was Isa jarig en ze trakteerde de cakepops in haar klas. Het roze tijdperk is wel een beetje voorbij dus wat meer blauw, groen en witte kleurtjes met vooruit.. toch her en der wat roze! Bedankt weer voor je bestelling Suzanne!

Voetbal cakepops

Er werd weer een feestje gevierd bij de familie van Donselaar! Levi is 6 geworden en trakteerde cakepops. Voor dit jaar was voetbal het thema en natuurlijk in de kleur van zijn ‘eigen’ club RVC. Bedankt weer voor jullie bestelling!